Huurdersvereniging Atrium
Huurdersvereniging Atrium
Huurdersvereniging Atrium
U kunt zich opgeven voor verschillende trainingen en bijeenkomsten, lees meer bij de nieuwspagina
Bekijk de nieuwe Huur Kompas!

Contact

Vragen over Huurdersvereniging Atrium of andere gerelateerde onderwerpen?

Neem contact op

Bestuur

Het bestuur bestaat momenteel uit 5 leden. Naast deelname in het HBVA G&V bestuur houdt ieder bestuurslid zich afzonderlijk ook bezig met specifieke netwerken. Op deze wijze blijft de HBVA G&V goed op de hoogte van alle ontwikkelingen die te maken hebben met het beleid betreffende huurders. 

 

 

Kees Meijer

Penningmeester, woonachtig in Hilversum. Hij is naast het beheer van de financiën ook verantwoordelijk als het gaat om het organiseren van bewonersbijeenkomsten.
 
 

Peter Kuyper

Vice voorzitter en tevens tweede secretaris, woonachtig in Hilversum. Bij afwezigheid van Henk zorgt Peter voor zijn taken en daarnaast presenteert Peter zich als contactpersoon vanuit de HVA bij de Woonbond en de gewestelijke huurdersorganisatie H2O.

Johan Toes       
 
Tweede penningmeester, woonachtig in Hilversum, en tevens tweede vertegenwoordiger vanuit de HVA bij de Woonbond en de gewestelijke huurdersorganisatie H2O. Daarnaast is hij aangesteld als beheerder van het HVA kantoor.
   

 

Nauw betrokken bij het HVA bestuur:

 

Janny van Tilburg                                                                                                                                                         
Formeel geen lid van het bestuur, maar niet weg te denken als het gaat om de samenstelling van de Huurkompas. Zij heeft nauwe contancten met het bestuur en huurders, waardoor de huurkompas telkens weer een interessant blad is om te lezen. 

Het secretariaat, bestaande uit Ingrid en Marion Wijngaard, is 2 dagen in de week op dinsdag- en donderdagochtend aanwezig van 9:00 uur tot 14:00 uur.