Word lid van HBVA G&V en Jaarverslagen

Hoe meer leden hoe beter. Als huurder gebeuren er vaak zaken waar u niets van af weet of al gerealiseerd zijn voordat u er erg in had. Ook zijn er maar weinig momenten waarop u vooruit kunt lopen op bepaalde zaken.

De HBVA G&V heeft nauw contact met de Allliantie en wordt zo op de hoogte gehouden van lopende zaken of zaken die aan de orde komen. Door de vele vergaderingen kunnen wij als HBVA G&V hier een stem in brengen en proberen wij het beleid van de Alliantie zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte van de huurders van de Alliantie.

Uw ondersteuning is daarbij onmisbaar.

Daarom het verzoek aan een ieder die een huis huurt van de Alliantie om kosteloos lid te worden van de HBVA G&V.

U ontvangt dan tevens ons huisblad de Huurkompas, welke 4 maal per jaar verschijnt.

Ter informatie treft u het volgende jaarverslagen aan:

Jaarverslag_2013

Jaarverslag_2014