Organisatie

De vereniging heeft de beschikking over een prachtig kantoor met diverse vergaderruimten.

De leden van de HBVA G&V kiezen tijdens de algemene vergadering de bestuursleden.

Het bestuur vergadert regelmatig en laat zich bij haar werkzaamheden ondersteunen door een professioneel secretariaat.

Het beheer en onderhoud van de technische omgeving is uitbesteed. Ook het opmaken, drukken en verspreiden van het clubblad Huurkompas, dat elk kwartaal verschijnt is uitbesteed. Deze uitbesteding van ondersteunende taken maakt het mogelijk dat de bestuurders volledig met de inhoudelijke werkzaamheden bezig zijn.