Vragen & Problemen

Bij wie kunt u terecht met eventuele vragen en problemen?

Voor al uw reparatieverzoeken, zoals lekkages, kapotte dakpannen en dergelijke kunt u bellen met 0880023200. Bent u niet in de gelegenheid om te bellen, dan kunt u ook het formulier reparatieverzoek op de website www.de-alliantie.nl invullen. Ook kunt u een brief schrijven naar de Alliantie Gooi en Vechtstreek, Postbus 105,1200 AC Hilversum.

Per 25 januari 2016 is het nieuwe bezoekadres

Jan van der Heijdenstraat 36, 1221 EJ Hilversum
(tegenover winkelcentrum Seinhorst)

Hier vindt u de bedrijfsonderdelen:

• Regiobedrijf Gooi en Vechtstreek
  • Bestuur de Alliantie
  • Ontwikkeling en Renovatie
  • Vastgoedonderhoud
  • Klant Contact Centrum
  • Financiën en Shared Service Center (F&SSC)
  • VvE Diensten
  • Adviesgroep

Heeft u vragen over uw HBVA G&V lidmaatschap of wilt u zich laten ondersteunen door de HBVA G&V neem dan contact op met ons secretariaat door te bellen met telefoon 035-6420554 of stuur een email naar info@hv-atrium.nl of ga naar de pagina contact.