BC en BP avond Dinsdag 18 oktober 2016

27-09-2016

Aan alle leden van de Bewonerscommissies en Bewonerspanels,

Bij deze informeren wij u graag over de nieuwe Bewonerscommissie en -panel bijeenkomst waarvan u al eerder de vooraankondiging ontvangen heeft.

Deze bijeenkomst zal worden gehouden op DINSDAG  18 oktober 2016 op het kantoor van de HuurdersBelangenVereniging de Alliantie Gooi en Vechtstreek.

aan de Jozef Israëlslaan 121a te Bussum. Aanvang 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur

De volgende punten zullen aan de orde komen.

1De avond wordt geopend door een welkomstwoord en een toelichting op de nieuwe organisatie door de heer Arnold Postmus.

2 Huurdersparticipatie - toelichting door  de heer  Ad Bakker.

3 BC wijkproblemen in gemeenten - toelichting door mevrouw Karin Walters, gemeenteraadslid Hart van Hilversum en oud wethouder van financiën.

4 Het  BC regelement - toelichten door de heer Johan Toes.

Noteert u deze avond vast in uw agenda.U mag zich natuurlijk ook al vast aanmelden.

Wij zien uw aanmelding, bij voorkeur per mail, graag tegemoet.

Telefonisch doorgeven mag ook, dinsdag- en donderdagochtend is het kantoor bemand.

Wij verzoeken u om uw collega commissieleden van deze avond op de hoogte te brengen zodat zo veel mogelijk mensen kunnen deelnemen.

Uiteraard zorgen wij voor koffie of thee en na afloop voor een hapje en drankje.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van de HuurdersBelangenVereniging de Alliantie Gooi en Vechtstreek