Bij deze nodigen wij u uit voor onze Algemene Ledenvergadering op 17 april 2017. Informatie hierover treft u aan onder de tabblad agenda.

Bijeenkomst Bewonerscommissies en bewoners panels

18-09-2017

Bijeenkomst Bewonerscommissies en -panels op dinsdag 7 november 2017.

Het is bijna weer zover.

Alweer voor de tweede keer dit jaar worden BC's en BP's uitgenodigd om samen met de Alliantie Gooi en Vechtstreek en de HBVA G&V van gedachten te wisselen en ervaringen te delen.

De bijeenkomst wordt deze keer georganiseerd door de Alliantie Gooi en Vechtstreek.

Deze bijeenkomst zal gehouden worden op DINSDAG  7 november 2017 op het kantoor van de

de Alliantie Gooi en Vechtstreek aan de Jan van der Heijdenstraat 36, 1221 EJ Hilversum. (tegenover winkelcentrum Seinhorst)

Aanvang 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur

Het thema is duurzaamheid, waarbij er wordt ingegaan op het zonnepaneelproject.

Noteert u deze avond vast in uw agenda. Binnenkort ontvangt u van de Alliantie een uitnodiging voor deze avond.

Wij verzoeken u om uw collega commissieleden van deze avond op de hoogte te brengen zodat zo veel mogelijk mensen aanwezig kunnen zijn.